Informatie voor schrijvers en andere boekenmakers

De schrijversbende is een zwerm van reeds gedebuteerde of in ieder geval talentvolle schrijvers en andere boekenmakers die elkaar helpen bij het maken en promoten van hun eigen boeken en/of zich inspannen om boeken die zij goed vinden onder de aandacht te brengen van een groter publiek. Dit kan op de volgende manieren.

* Leden helpen elkaar bij het schrijven van hun boeken en verhalen. Daarbij kun je gebruik maken van onze besloten groepen op Facebook en LinkedIn.
* Leden leveren bijdragen aan (een van de themasites van) Buzzboeken. Denk aan eigen teksten, maar ook aan recensies of interviews met betrekking tot de boeken van anderen met een link naar je eigen site.
* Leden liken en delen regelmatig elkaars berichten. Dit vergroot niet alleen het bereik van deze berichten, we bouwen zo allemaal een groter publiek op.
* Leden voegen informatie toe aan de boekbeschrijvingen in onze catalogus. Denk aan links naar je eigen recensies.
* Leden zetten zich op een andere manier in voor Buzzboeken. Denk aan het organiseren van winacties of schrijversmiddagen.

Spreekt dit je aan? Stuur een mailtje naar bende@buzzboeken.com. Maar bedenk wel, alleen schrijvers die gedebuteerd zijn bij een gevestigde uitgeverij, die een belangrijke wedstrijd gewonnen hebben of op een andere manier blijk hebben gegeven van het nodige talent kunnen lid worden. Voor andere boekenmakers geldt dat ze een relevante opleiding of de nodige ervaring moeten hebben.

ZOEKEN OP TREFWOORD