Meedoen

Er zijn grofweg vier manieren waarop je ons kunt helpen om de boeken die jij goed vindt en eventueel je eigen boeken onder de aandacht te brengen van een groter publiek.

Deel onze berichten
Volg ons op twitter en facebook of abonneer je op onze nieuwsbrief of de berichten van Buzzboeken, Onafhankelijke schrijvers, dan wel De liefde in je leven. En vind je een artikel de moeite waard, deel het dan met je eigen vrienden en volgers.

Schrijf zo nu en dan een artikel voor een van onze sites
Heb je een bericht geschreven dat ook goed op een van onze sites zou passen? Laat het op deze site zetten met een vermelding naar je eigen blog. Kijk hier als je een idee hebt voor Buzzboeken. Of begin je eigen themasite.

Samenwerken aan eigen projecten
Zoek je meelezers of collega-boekenmakers om een themasite mee te beginnen? Of wil je bijvoorbeeld een avond organiseren met schrijvers in jouw stad? Via de bende kun je in contact komen met andere schrijvers.

Word een van onze vaste vrijwilligers
Wil je meehelpen, bijvoorbeeld als webredacteur, redacteur social media of evenementorganisator? Kijk bij onze vacatures naar wat voor mensen we op zoek zijn.

Is je boek al af? Kijk hier hoe je het in onze webshop zet. Zoek je nog een uitgever of wil je bijvoorbeeld je eigen uitgeverij beginnen? Kijk dan ook eens bij De boekenmakersbende en Blanco.

ZOEKEN OP TREFWOORD