Over ons

De schrijversbende is een collectief van schrijvers en andere boekenmakers met als doel het maken en promoten van boeken die zijzelf de moeite waard vinden. Daarbij geldt als enige criterium de kwaliteit van de betreffende boeken.

Leden van De schrijversbende leveren bijdragen aan Buzzboeken en de twee themasites van deze boekonderneming, te weten De liefde in je leven en Onafhankelijke schrijvers. Daarnaast kunnen leden hun boek zelf uitgeven onder het label van De boekenmakersbende of een imprint van die uitgeverij, aangenomen natuurlijk dat het voldoet aan al onze criteria.

Voor de goede orde, de opbrengst van de webwinkel wordt uitsluitend gebruikt voor het in de lucht houden van onze sites en aanverwante activiteiten. Verder staat de bende alleen open voor redacteuren met de nodige ervaring of een relevante opleiding en schrijvers die zijn gedebuteerd bij een reguliere uitgeverij of op een andere manier blijk hebben gegeven van het nodige talent.

Wil jij ons helpen ook auteurs die wel goed, maar nog niet zo bekend zijn onder de aandacht te brengen van een groter publiek? Volg ons dan op twitter en facebook en deel onze berichten met je vrienden of koop je boeken in onze webshop. Wil je meeschrijven of op nog een andere manier bijdragen? Super! Op de pagina meedoen vind je de nodige informatie.

veelgestelde vragen
meedoen
contact

ZOEKEN OP TREFWOORD